Asiakkaalle tuotettua

ja asiakkailta kuultua

Asiakastarina blogiyhteistyöstä

Asiakkaani kokemus blogiyhteistyöstämme.

Lue Lisää

Ihanaa on ollut se, että on saanut apua kaikkeen somejuttuihin liittyen. Sulla on myös tosi kivoja ideoita esim. tuo brändin luominen, aiheet. Kun tällaiset asiat olen siirtänyt sulle, niin itsellä on jäänyt aikaa keskittyä niihin omiin vahvuuksiin. Luovuus on lisääntynyt, kun aikaa ja energia ei mene asioiden stressaamiseen, jotka on itselle hankalia ja apua saa aina. Vielä se, että yhteistyö on läpinäkyvää ja oot kyllä todellakin samalamannopea. Aina kun lupaat jonkun aikataulun, niin se pitää.
Kiitos sinulle some- ja kuvauspalvelusta, on ollut ihan mahtavaa, kun olet tehnyt sisältöjä ja yhteistyö on sujunut hienosti! Olet kuunnellut toiveitani hyvin ja pyrkinyt niitä toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. Parasta on ehdottomasti ollut se helppous kun sisältöä tulee vaikka ei itse olekaan kerennyt sitä tekemään, kiitos siitä! Lisäksi olet tekijänä todella mukava ja on ollut helppo tehdä yhteistyötä! 🙂
Karoliina kirjoittaa napakkaa ja selkeää tekstiä. Hän ottaa hyviä valokuvia ja pidän myös hänen graafisista postauksistaan. Yhteistyömme sujuu mukavasti, saamme luotua yhteisen vision molempien näkemyksistä jouhevasti.
Karoliina auttoi minua kotisivujeni tekstin stilisoinnissa ja antoi erittäin hyviä vinkkejä aloittelevalle pienyrittäjälle.
Kammoksun omien palveluiden tyrkyttämistä ja aggressiivista mainontaa, tästäkin Karoliina sai heti kiinni ja kunnioitti toiveitani. Lämminhenkistä, ammattimaista ja nopeaa palvelua, suosittelen lämpimästi!