Elosalama

sisällöntuottaja ja tekstitaituri

Tuotan laadukasta sisältöä verkkosivuillesi: saat minulta ammattimaiset blogitekstit, artikkelit, uutiskirjeet sekä yritys- ja asiakastarinat. Lisäksi minulta käy vikkelästi kiinnostavien sisältöjen luominen seuraaviin somekanaviin: Instagram, Facebook ja LinkedIn. Luon sinulle yksilöllisen paketin tarpeidesi mukaan, johon kuuluu x määrä julkaisuja sekä verkkosivuillesi että käyttämiisi somekanaviin.

Mikäli sinulla on tarvetta pelkästään somejulkaisuille, voit valita valmiista somepaketeistani:

(Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.)

Somepaketti S

250 €

/ kuukausi

yksi julkaisu kerran viikossa

valitsemasi kanavat (Instagram, Facebook ja / tai LinkedIn)

teksti ja kuva

julkaisukalenteri etukäteen

Somepaketti M

450 €

/ kuukausi

kaksi julkaisua viikossa

valitsemasi kanavat (Instagram, Facebook ja / tai LinkedIn)

teksti ja kuva

julkaisukalenteri etukäteen

Somepaketti L

700 €

/ kuukausi

kolme julkaisua viikossa

valitsemasi kanavat
(Instagram, Facebook ja / tai LinkedIn)

teksti ja kuva

julkaisukalenteri etukäteen

Blogit ja uutiskirjeet

Kirjoitan yrityksellesi kiinnostavat, hakukoneoptimoidut ja mukaansa tempaavat blogitekstit ja uutiskirjeet.

Säännöllisesti päivittyvä blogi on helpoin tapa saada uutta sisältöä verkkosivuille. Tasaiseen tahtiin päivittyvät nettisivut nousevat hakutuloksissa korkeammalle, joten kotisivusisältöihin kannattaa todella panostaa.

Uutiskirjeet taas muistuttavat jo olemassa olevia asiakkaitasi ja ostopäätöstä vasta pohtivia, tulevia asiakkaitasi sinusta ja yrityksestäsi. 

alk. 200 € / kpl 

Blogin ja uutiskirjeen lopulliseen hintaan vaikuttavat tekstien toivottu pituus, artikkelien kappalemäärä, mahdollinen kuvitus ja se, saanko aiheet sinulta valmiina vai keksinkö ne itse. Myös teema liittyy hintaan: spesifi, vaativa sisältö (esim. ammattisanasto) voi kustantaa enemmän kuin yleisestä aiheesta kirjoitettu.

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Verkkokaupan tuotetekstit

Verkkokauppasi on täynnä kiinnostavia tuotteita, mutta tuotetekstit puuttuvat? Anna minun auttaa! Luon tuotteillesi vetävät tuotetekstit ja eri sivujen kuvaukset. Teen tekstit hakukoneoptimoidusti, jotta tuotettasi etsivät, tulevat asiakkaasi löytävät verkkokauppasi helpommin.

Informatiivinen tuoteteksti vaikuttaa ostopäätökseen yhtä paljon kuin laadukas tuotekuva. 

Hintaan vaikuttaa toivottujen tuotetekstien määrä, tekstien pituus ja tekstien vaativuus (esimerkiksi mahdollinen ammattisanasto).

Kerro, millaisia tekstejä haluat verkkosivuillesi ja pyydä tarjous!

Verkkosivutekstit

Tarvitsetko apua verkkosivutekstien kanssa? Autan sinua mielelläni ja kirjoitan sinulle brändisi mukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivutekstit. 

Kotisivut ovat yrityksesi käyntikortti: niiden oikeakielisyyteen, kiinnostavuuteen ja selkeyteen kannattaa satsata myös tekstien osalta. 

Hintaan vaikuttaa toivottujen tekstien määrä, pituus ja vaativuus (esimerkiksi mahdollinen ammattisanasto). Kerro, millaisia sisältöjä haluat verkkosivuillesi ja pyydä tarjous!

Valokuvaus

Onko kirjoittaminen kivaa, mutta kuvaaminen ei inspiroi sitten yhtään? Surkuttelut sikseen, järjestetään yhdessä kuvat tekstejäsi tukemaan. Somepaketteihini kuuluu yksi kuvauspäivä, mutta lisäksi voit tilata pelkän valokuvauspalvelun yhteistyökumppaneiltani yrityksesi toimintaa tukemaan.

Kuvapaketti S

100 €

sisältää 5 (painokelpoista/sähköiseen käyttöön soveltuvaa?) kuvaa sekä niiden kuvankäsittelyn

tilaajalle VAPAA? käyttöoikeus kuviin

Kuvapaketti M

200 €

sisältää 10 (painokelpoista/sähköiseen käyttöön soveltuvaa?) kuvaa sekä niiden kuvankäsittelyn

tilaajalle VAPAA? käyttöoikeus kuviin

Kuvapaketti L

300 €

sisältää 20 (painokelpoista/sähköiseen käyttöön soveltuvaa?) kuvaa sekä niiden kuvankäsittelyn

tilaajalle VAPAA? käyttöoikeus kuviin

Pakettien hintaan lisätään kilometrikorvaukset ja korvaus matkaan käytetystä ajasta, mikäli kuvauspaikka on yli 50 km etäisyydellä Jyväskylästä. Kuvaan ensisijaisesti kuvia sisällöntuotannollisiin tarpeisiin, eli tuotekuvia, tilannekuvia yrityksen arjesta, henkilökuvia jne. En tee siis hääkeikkoja tms. perinteisiä valokuvaajan töitä.

Videokuvaus

Lisäksi voin tarjota yhteistyökumppaneideni avulla sinulle video-osaamista. Tarvitsetko esimerkiksi yritysesittelyn videomuodossa? Kysy lisää, niin yhteistyökumppanini ottavat sinuun yhteyttä!

Haluatko helpottaa töitäsi?

Pyydä minulta tarjous tai sovitaan tapaaminen joko verkossa tai livenä. Tarjoan palveluitani pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella. Mikäli sovimme etätapaamisen, voin auttaa sinua, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa.

Suunnittelutapaamisen ja tarvittaessa kuvaamispäivän saat kaupan päälle, mikäli yrityksesi sijaitsee enintään 50 km etäisyydellä Hankasalmen keskustasta. Muualla sijaitsevat yritykset saavat livesuunnittelutapaamisen ja kuvaamispäivän matkakorvauksen ja matkaan käytetyn ajan hinnalla.

Lisäksi mikäli tuotat kuvamateriaalin julkaisuihisi itse, pakettien hinta laskee.

Valitse jo olemassaolevista paketeista omasi tai räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Karoliina Randelin, Elosalama