Elosalama

sisällöntuottaja, freelancer

Karoliina Randelin, Elosalama

Olen Karoliina Norrvik, freelancer sisällöntuottaja.

Yritykseni nimi, Elosalama, tulee elokuisten ukkosten hiljaisesta voimasta. Olen salamannopea sisällöntuottaja, mutta ukkosta miellyttävämmällä äänellä varustettuna.

Lisäksi olen peltojen keskelle syntynyt elokuun lapsi, joten Elosalama kuvastaa minua ja yritystäni nimenä hyvin.

Ota yhteyttä, kun tarvitset myrskyävää luovuutta sekä salamannopeaa sisältönikkarointia ja pääset korjaamaan kasvanutta myyntisatoasi!

Elosalama logo

Osaamiseni ydin

Olen tähän mennessä työskennellyt sisällöntuottajana erilaisissa yrityksissä ja järjestöissä. Aiheet, joista minulla tähän mennessä on eniten kokemusta, ovat: markkinointi, työnohjaus, koti ja asuminen, matkustaminen, kauneus ja muoti, vanhustyö, kansanperinne ja järjestötyö.

Olen nopea ottamaan asioista selvää ja sisäistämään uudet sisällöt, joten tartun mielihyvin haasteeseen ja tuotan sisältöä minulle tuntemattomistakin aiheista. Olen opiskellut viestintää ja journalismia, ja vapaa-ajallani kirjoittanut paljon aina lehtiartikkeleista juhlarunoihin asti.

Olen

Tekstityypit

Olen tuottanut sisältöä niin verkkoon kuin someenkin. Vahvimmat osaamisalueeni ovat blogit, artikkelit, henkilöhaastattelut, uutiskirjeet ja raportit.

Myös Instagram-, Facebook- ja Twitter-julkaisut syntyvät minulta käden käänteessä.

Olen lisäksi kirjoittanut runsaasti erilaisiin aikakauslehtiin ja esitteisiin, joten painotuotteisiin tulevat tekstit sujuvat minulta yhtä lailla.

Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen avulla ja pyydä tarjous!

3205456-4

Hankasalmi

Seuraa minua myös somessa!